Abby_theStar2020
Om Abby
Abby_theStar2020

Hvem er Abby?

Min historie

Om meg

Hei, jeg heter Anita Abigel Nagyova, profesjonell Barneunderholder og Artist.

Jeg er utdannet innenfor scenekunst som Klassisk Sanger, Sangpedagog, og Profesjonell Ansiktsmaler og- Makeup Artist


Min historie


Jeg kom til Norge i november 2017 på grunn av min store kjærlighet som jeg fant i en nordmann.

Siden det har jeg oppdaget min nye lidenskap, nemlig det å jobbe med barn.  Slik får jeg være både underholder, kunstner og samtidig pedagog . Jeg føler at dette gjør en forskjell som gir meg energi og drivkraft for at jeg kan virkelig brenne for virksomheten min.

Min lidenskap


I tillegg til kunst er jeg fascinert av psykologi, derfor forstår jeg hvor avgjørende enkelte opplevelser er i barndommen.

Derved legger jeg stor vekt på at alle enkelt barn jeg møter, blir trygge og føler seg sett i et selskap, uansett om det er en barnebursdag, eller et offentlig arrangement. 

Gjennom opplevelse og inntrykk inspirerer jeg barna til å oppleve kunst.

Abby

  

"Slik får jeg være både

underholder, kunstner og samtidig pedagog"

DETTE GJØR JEG


"Gjennom spesielle opplevelser og inntrykk inspirerer jeg barna til å oppleve kunst, nyte og verdsette den"Om Kunst og Moro

barnebursdag

MIN VISJON

"Alle barn jeg møter skal føle seg trygge og spesielle"

Har du møtt Abby?

Gi en rating og fortell om dine opplevelser

HER

 slik hjelper du både Abby og andre å finne

frem til en pålitelig tjeneste
"En opplevelse de kommer til å huske lenge! "

Klovnen Abby kan varmt anbefales. Både gjestene og bursdagsjentene var strålende fornøyde med maling, dans, ballonger og overraskelser. En opplevelse de kommer til å huske lenge! " - Merete Haukås"fikk vår 5 åring til å sitte helt i ro, noe som vanligvis er et problem. 😅"

Abby var i Arendal under årets Food Truck Festival og både ungene og kona storkoste seg når de fikk både ansiktsmaling og hårfarge! Abby var flink med barna og fikk iallefall vår 5 åring til å sitte helt i ro, noe som vanligvis er et problem. 😅 Hun var kjempegod på ansiktsmaling så dette bør prøves. 😊"- Thomas Andersen"Hvert barn føler seg ivaretatt og spesiell."

Det var en veldig hyggelig og fin opplevelse! Jobber raskt og resultatet ble helt fantastisk!! Tar seg god tid til hvert barn som føler seg ivaretatt og spesiell. - Gro Irene Wahl"Super barnevennlig"

Klovnen Abby er utrolig flink🤩 Super barnevennlig og en kunstner! Blid, glad og positiv. Hun er skapt for denne rollen! Vi vurderer å booke henne til min datters bursdagsselskap. 🥇Anbefales! - Kari S. Haaland


"Loved Abby!"

Loved Abby! we just couldn't do a better decision than making Abby appear at our daughters 6th birthday party. Kids, both boys and girls, loved Abby's appearance, enjoyed the entertainment, and were thrilled with Abby's face painting skills, waiting soooo patiently to get their own masterpiece painted on their face! Our daughter said at the end that she wants Abby back again and again and again and again...and that's the best recommendation one could get, right? 😊"- Sandra Pranjic

Dette sier kundene om Abby